27 липня 2017 року, під головуванням заступника голови облдержадміністрації В. Олійника, відбулася селекторна нарада з питань призначення житлових субсидій та організації роботи щодо виплати одержувачам невикористаних сум субсидій. У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Іван Книш.

Станом на 28 липня 2017 року управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації уже перепризначено субсидії для відшкодування витрат на оплату комунальних послуг 12326 сім’ям, що становить 88% від загальної кількості сімей, які користувалися субсидією в минулому опалювальному періоді (14096 сімей).

За попередній опалювальний період 8961 сімей району заощадили кошти за рахунок економного використання енергоносіїв.  6180 громадян уже звернулися до управління соціального захисту населення райдержадміністрації із заявами, щодо виплати коштів за невикористану субсидію. Робота по даних напрямкам продовжується.