21 липня 2017 року пройшли громадські слухання у громадах Великомедведівської та Гриценківської сільських рад по розгляду ініціативи голови Антонінської селищної ради щодо утворення спільної громади, участь в яких взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Склонний, заступник голови районної ради Микола Білик.

Присутні розглянули поточний стан та перспективи проведення реформи децентралізації в Красилівському районі, заслухали основні показники щодо Антонінської селищної ОТГ, обговорили основні моменти щодо проведення реформи та механізм утворення об’єднаної громади.

Щоб мати змогу перейти на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом та отримувати фінансування на розвиток – усі необхідні кроки для утворення ОТГ необхідно пройти до 15 серпня. Ті ж сільські ради, які поки що зволікають, зможуть доприєднатись до новоствореної ОТГ у процесі доприєднання, проте вони втратять ще один рік та змогу у цей час отримувати кошти на розвиток.

Крім того, після обговорення питання щодо об’єднання, користуючись нагодою, жителі Гриценківської сільської ради розповіли керівництву району про деякі проблемні питання, що їх хвилюють. Жителями порушувались питання щодо частої відсутності автобуса по маршруту Красилів-Якимівці, виділення земельної ділянки для учасника АТО, належного забезпечення під’їзду школярів під час навчального року, ремонту стовпів електричних мереж та ін.

На більшість поставлених питань місцеві жителі отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації, а ті звернення громадян, які потребують детального вивчення, будуть доручені керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ щодо їх вирішення.