На виконання Указу Президента України Петра Порошенка  №357/2016 «Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації»,  метою визнання вагомого внеску протестантських церков і релігійних організацій в розвиток релігійної, культурної і соціальної сфери України, вияву поваги до їхньої ролі в українській історії та становленні незалежної держави, а також відзначення в Україні 500-річчя Реформації  11 червня 2017 року біля приміщення міського будинку культури під звуки народного аматорського духового оркестру зібрались сотні жителів міста, дітей, молоді та сімей, які  святковою ходою перейшли до площі Незалежності в центр міста та засвідчили, що сім`я для них — це більше, ніж просто слова.         Вступним словом  розпочав духовну  концертну програму голова Хмельницького обласного центру Обєднання церков  християн віри Євангельської, духівник духовної ради міста Хмельницький Сівець Павло Іванович, який запросив керівництво району та міста, священнослужителів на спільну молитву та благословіння. З вітальними словами до присутніх  звернулись голова Красилівської райдержадміністрації Ніла Островська, заступник голови Красилівської районної ради Микола Білик та Красилівський міський голова Анатолій Жовтан. Очільник району Ніла Осторовська  привітала усіх красилівчан зі святом та зазначила, що  сімейні цінності є запорукою міцного та здорового суспільства. За сумлінні, щоденні зусилля, працю, терпіння, відповідальність, творчий підхід у вихованні дітей, активну життєву позицію у зв’язку із проведенням в місті Красилів  Ходи родин «Щаслива сім’я – сильна країна» та з нагоди 500-річчя Реформації керівники району вручили подяки, подарунки та квіти багатодітним сім’ям та прийомній родині.

Антону Валерійовичу ГВОЗДЕЦЬКОМУ та Олені Василівні ЦИГАН – багатодітній сім’ї із міста Красилова;

– Сергію Феодосійовичу та Вікторії Михайлівні НЕЧИПОРУКАМ – багатодітній сім’ї із міста Красилова;

– Олегу Петровичу та Жанні Іванівні СМОЛЯКАМ – багатодітній сім’ї із села Щиборівка Красилівського району;

– Олені Миколаївні БАС – прийомній матері із села Мала Клітна, Красилівського району.

Зі сцени звучали промови від викладача Хмельницької прикордонної академії, полковника юстиції, священнослужителя церкви Євангельських християн баптистів м.Хмельницького Хоми Валерія Олександровича; заступника настоятеля храму «Святого Серця Ісуса» римо-католицької церкви о.Збігнєва Савчука; настоятеля Свято-Троїцького храму, благочинного Красилівського району УПЦКП, митрофорного протоієрея о.Миколая; пастора церкви «Скеля Спасіння» Пасічника Юрія Володимировича. Кожна релігійна громада  та вокальна група «Непосиди» музичної школи  вітали усіх піснями, які закликали до миру, єдності та любові.

Впродовж усього свята маленькі  красилівчани мали змогу безкоштовно скуштувати солодку вату, пострибати на батутах. Працівниками Будинку творчості, дітей та юнацтва було організовано проведення  конкурсу малюнків на асфальті  та малюнків на обличчях технікою фейс-арт.

На завершення єпископ Хмельницької області Української церкви християн віри Євангельської, заступник голови духовної ради м. Хмельницького, пастор церкви «Благодать Христа» Мурах Ростислав Миколайович  закликав до заключної спільної молитви «Отче наш», яку заповів Сам Господь.