24 березня 2017 року  голова районної державної адміністрації Ніла Островська взяла участь у пленарному засіданні шістнадцятої чергової сесії районної ради, яке провів голова районної ради Василь Пасічник.
На спільних засіданнях постійних комісій депутати розглянули питання орієнтовного порядку денного пленарного засідання шістнадцятої сесії, до окремих проектів рішень районними обранцями було запропоновано внести зміни та доповнення. Зміни та доповнення були внесені і члени президії рекомендували сесії затвердити порядок денний та інформуючих.
Після засідання президії, у великому залі адмінбудинку під головуванням очільника районної ради Василя Пасічника відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії районної ради.
У роботі пленарного засідання взяли участь: 33 депутати районної ради із 37 обраних,  депутат обласної ради, голова правління СК «Промінь» Галина Терлецька, заступники голови райдержадміністрації Дмитро Склонний та Ірина Морозович, селищний та сільські голови, начальники відділів виконавчого апарату районної ради, керівники окремих відділів та управлінь райдержадміністрації, установ і організацій району.
В ході жвавого обговорення депутати розглянули 42 питання порядку денного, останнє – «Різне», та прийняли рішення з 41.
Рішення №35 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які розташовані на території Яворовецької, Корчівської та Митинецької сільських рад» було прийнято районними обранцями зі змінами, а саме:  проектом рішення передбачалось затвердити  технічну документацію з  нормативної грошової оцінки земельних ділянок, з цільовим призначенням для ведення фермерського господарства, що включені до Переліку земельних ділянок, права на оренди на які пропонуються до продажу на земельних торгах, і які  розташовані:
      1. на території Яворовецької сільської ради (дві земельних ділянки). Так як громада вказаної ради не заперечувала, було погодження від сільського голови, депутати підтримали цей пункт рішення.
      2. на території Корчівської сільської ради (три земельні ділянки). Так як громада вказаної ради заперечувала, бо використовує ці землі під пасовища, не було погодження від сільського голови, депутати не підтримали цей пункт рішення.
      3. на території Митинецької сільської ради (десять земельних ділянок). Громада вказаної ради не заперечувала проти оренди восьми земельних ділянок з десяти вказаних, на це також було погодження від сільського голови, депутати підтримали цей пункт рішення, але з умовою виключення з переліку двох ділянок.