13 червня 2017 року о 10.00 год. під головуванням Анатолія Корчинського працювали постійні комісії районної ради з питань бюджету, економіки та розвитку підприємництва; з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення.
У другій половині дня під головуванням Сергія Андрощука провели своє спільне засідання постійні комісії районної ради: з питань промисловості, сільського господарства, земельних відносин та екології; з питань  законності, регламенту, депутатської діяльності та місцевого самоврядування.
В ході жвавого обговорення члени комісій як одного спільного засідання, так і другого, детально опрацювали питання орієнтовного порядку денного та рекомендували внести проекти рішень на розгляд пленарного засідання вісімнадцятої сесії районної ради.
Остаточно усі проекти рішень, які вносяться на розгляд вісімнадцятої сесії, буде проаналізовано на засіданні президії, перед початком роботи пленарного засідання ради, 16 червня поточного року.
У роботі спільних засідань постійних комісій взяли участь голова райдержадміністрації Ніла Островська, заступники голови райдержадміністрації Дмитро Склонний і Ірина Морозович, голова та заступник голови районної ради Василь Пасічник і Микола Білик, міський голова Анатолій Жовтан, начальники та керівники окремих відділів, управлінь районної ради і райдержадміністрації, установ району.