16 травня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська провела щотижневу робочу нараду з керівниками районних відділень центральних органів виконавчої влади, керівниками окремих державних установ, організацій району. В нараді взяли участь голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Анатолій Жовтан. На нараді розглядались питання забезпечення життєдіяльності району. Основна увага приділялась питанням криміногенної обстановки в районі, культури, медицини.

Зокрема, заступник начальника Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Вадим Осадчук повідомив про значну кількість зареєстрованих звернень щодо викрадення особистого майна громадян та домашньої птиці з домогосподарств району.

Головний лікар центральної районної лікарні Денис Дудко повідомив, що згідно складеного графіка, який буде оприлюднено в місцевих ЗМІ, в районі проходить рентген обстеження населення пересувним флюорографом. Також на нараді було обговорено перші результати реалізації в районі Урядової програми «Доступні ліки».

Начальник відділу культури, національностей та релігій Інна Грицюк довела до відома присутніх, що 18 травня відзначатимемо Всесвітній день вишиванки, а також відбудеться звітний концерт вихованців Красилівської дитячої музичної школи, 19 травня відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку «Жертвам Голодомору 1932-1933 років та політичних репресій».