5 травня 2017 року  голова районної державної адміністрації Ніла Островська взяла участь у пленарному засіданні сімнадцятої позачергової сесії районної ради, яке провів голова районної ради Василь Пасічник.

Сімнадцята позачергова сесія районної ради розпочала свою роботу зі спільного засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, економіки та розвитку підприємництва і з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Члени постійних комісій розглянули 8 питань порядку денного і рекомендували внести їх на розгляд пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії.
На засіданні президії районної ради остаточно погоджено порядок денний пленарного засідання та інформуючих з питань порядку денного.
 
Об 11 годині у великому залі адмінбудинку райради відбулось пленарне засідання сімнадцятої позачергова сесія районної ради. В роботі пленарного засідання взяли участь: 21 депутат районної ради із 37 обраних, перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, працівники виконавчого апарату районної ради, голови місцевих рад району, керівники окремих відділів та управлінь райдержадміністрації.
 
В ході жвавого обговорення депутати розглянули 8 питань порядку денного, зокрема, одноголосно депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року, підтримали внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, внесення змін до наступних районних програм: соціально-економічного розвитку Красилівського району на 2017 рік, «Мобільний соціальний офіс» на 2016-2018 роки», розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Красилівському районі на 2016-2018 роки. Також депутати затвердили склад представників від Красилівського району до складу госпітальної ради Хмельницького госпітального округу та надали дозвіл райдержадміністрації на передачу в оренду приміщення загальною площею 412,8 кв. м, що знаходиться у адміністративному приміщенні відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації.