20 березня 2017 року знайшов свій останній спочин на рідній землі в с.Печеське воїн-патріот Грабарчук Микола Олегович. В останню путь провести Героя зібралося чимало односельчан, жителів районну та області, керівники районну та міста також взяли участь в траурній процесії.

В самому розквіті життя невблаганна смерть вирвала з наших рядів одного з кращих воїнів, старшого солдата 14-ої окремої механізованої бригади Миколу Грабарчука. Це був чуйний, відважний і порядний боєць. Пам’ять про нього залишиться у наших серцях назавжди. Спи спокійно, побратиме! Російський агресор, який напав на нашу землю буде покараний.

Шановна  родина, прийміть найщиріші співчуття у зв’язку з трагічною загибеллю сина, онука, брата, племінника — справжнього патріота рідної землі, який назавжди зостанеться в наших серцях взірцем для наслідування. Низький Вам уклін за сина Героя.

Заупокійну службу за загиблим Героєм відслужили в Свято-Покровській церкві с.Печеське, після чого загиблого воїна поховали на сільському кладовищі зі всіма військовими почестями.

Як повідомив заступник командира по роботі з особовим складом 14-ої окремої механізованої бригади – майор Віталій Хвесик, Микола Грабарчук загинув 17 березня 2017 року під час виконання бойового завдання на лінії розмежування в Луганській області.  

Героям слава!