Як одна мить промайнула перша табірна зміна в дитячому оздоровчому таборі «Подолянчик» у смт Антонінах. І вже 6 липня табір зустрічав 108 нових вихованців Красилівщини, Городоцького району та м.Хмельницького.

Церемонія відкриття розпочалася  8 липня 2017 року урочистою лінійкою, виконанням Державного Гімну та підняттям Державного Прапора України, що й ознаменувало початок другої оздоровчої зміни у ДОТ «Подолянчик».

За кілька днів від початку табірної зміни вихованці «Подолянчика» уже встигли здружитися. Для декого з них літо в таборі вже традиція, бо приїздить сюди не вперше.

З побажаннями гарного літнього відпочинку до дітей звернулися голова районної ради Василь Пасічник, заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, начальник Управління освіти, молоді та спорту Олена Заїка.

Вихованці оздоровчого закладу підготували святковий концерт для гостей і батьків, лейтмотивом якого стали слова пісні «Нам потрібне мирне небо, синє-синє, світле-світле, миру нам сьогодні треба!»  А ввечері за традицією було святкове вогнище, навколо якого діти кружляли у хороводі  дружби, співали, танцювали на дискотеці.

Слід відзначити, що цьогоріч табір значно оновився: відремонтовано їдальню, надвірні вбиральні, встановлено чаші Генуя та каналізаційні системи, а також оновлено матраци, подушки, постільну білизну, посуд, що значно покращило умови відпочитку дітей.

Тож щиро бажаємо вихованцям і колективу ДОТ «Подолянчик» цікавої, гарної, незабутньої другої табірної зміни!

Exif_JPEG_420