23 липня 2017 року на базі Красилівського міського будинку культури відбулися командні шахові змагання з нагоди відзначення Міжнародного Дня шахів та Дня шахів в Україні. Турнір відбувався за схевенінгенською системою у 5 турів. Кожному учаснику давалось по 15 хв. на обдумування в одній партії.

Привітати шахістів Красилівщини зі святом завітали заступник голови районної державної адміністрації Ірина Морозович та начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Заїка. Перед початком шахового матчу Ірина Володимирівна оголосила Подяки та вручила   подарунки Красилівської районної державної адміністрації та Красилівської районної ради за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію шахів у районі, активну життєву позицію та з нагоди відзначення Міжнародного Дня шахів та Дня шахів в Україні Макарчуку Максиму Андрійовичу, керівнику шахового гуртка Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва, Кузьмуку Олександру Петровичу та Яворському Зигмунду Феліксовичу, учасникам особистого чемпіонату Хмельницької області з шахів серед чоловіків та жінок у 2017 році. Також, за популяризацію шахів серед учнівської молоді та з нагоди свята оголошено Подяку управління освіти, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації Михайлюку Володимиру Івановичу, ветерану педагогічної праці.

У Турнірі взяли участь дві команди. Команда дітей (Владислав Базюк, Микола Ільчук, Марк Туровський, Тарас Продоус, Петро Корольчук, Владислава Корольчук, Михайло Басістий, Софія Коханська, Євген Кмець) випробовувала свої сили проти команди дорослих (Зигмунд Яворський, Олександр Кузьмук, Микола Калюк, Олександр Неручек, Володимир Білоус, Анатолій Длужневський, Володимир Михайлюк, Руслан Базюк, Іван Коханський).

У підсумку переконливу перемогу з рахунком 33-12 здобула команда дорослих шахістів.

Гості свята подякували учасникам за популяризацію та розвиток шахової гри, та нагородили учасників змагань Дипломами управління освіти, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації та солодкими подарунками.