Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Скидати з рахунків людину, яка досягла певного солідного віку абсолютно нелюдяно. Літній вік людини — зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, те що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння , наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

Міжнародний день людей похилого віку, що відзначається щорічно в усьому світі 1-го жовтня, виник з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 14-го грудня 1990-го року, резолюція № A/RES/45/106. До цього День людей солідного і поважного віку стали відзначати спочатку в Європі, потім свято було підхоплено Сполученими Штатами і до кінця 80-х років воно поширилося по всьому світу.

05 жовтня 2017 року, з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку, у приміщенні ресторану «Колос» Красилівським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для людей похилого віку було організовано урочисті заходи та святковий стіл.

У заходах взяли участь голова райдержадміністрації Ніла Островська,  заступник голови  районної ради Микола Білик, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Іван Книш та заступник міського голови Олександр Федонюк, які привітали присутніх зі святом, побажали міцного здоров`я, сили і наснаги, довголіття. Також керівниками району та міста відзначено грамотами та подарунками клуб «Любисток», клуб «Таланти Красилівщини» та аматорський творчий колектив територіального центру «Чорнобривці», які діють при Красилівському територіальному центрі соціального обслуговування.

Після урочистої частини присутнім подарував святковий концерт аматорський творчий колектив територіального центру «Чорнобривці».