21 листопада 2017 року на центральній площі міста біля пам’ятника «Героям України» відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. У заході взяли участь керівники району та міста, учасники Революції гідності, громадськість міста та району, учнівська молодь.

Перед присутніми виступила голова райдержадміністрації Ніла Островська.

Зокрема, у своєму виступі Ніла Василівна зазнчила: «Шановна красилівська громадо! Сьогодні ми відзначаємо День Свободи та Гідності. Цей день прийшов до нас в результаті двох революцій – Майдану 2004, коли було свято свободи та Майдану 2013 – революції гідності.  Українці довели всьому світові, що прагнуть жити в державі де свобода та гідність людини є найвищою цінністю. За чотири роки після Євромайдану Україна зробила вражаючі кроки в побудові цивілізованого суспільства та зближенні з європейськими стандартами життя. Ми зазнали болючих випробувань і  втратили найкращих. Вічна пам’ять героям, які віддали найдорожче – своє життя за нашу з вами – Гідність та Свободу. Ці життя покладені на вівтар державної незалежності України, волі та демократії. За чотири роки ми пережили чимало розчарувань. Але по великому рахунку знаємо, що країна на правильному шляху. І ми не маємо морального права відступити, занадто висока ціна заплачена за вільне сьогодення. Наша віра й надія міцнішають,  а набутий досвід гартує і не залишає сумнівів у перемозі. І зараз Україна та Європа значно ближчі одна до одної, ніж чотири роки тому. Це означає, що плани й вимоги Євромайдану втілюються в життя. Вражаючим є прогрес становлення громадянського суспільства.  Волонтери й активісти своїми діями зміцнюють українців як політичну націю, є вартовими демократії і влада на всіх рівнях відчуває потужний громадський контроль за собою. Революція Гідності розпочалася, бо вона була невідворотна. І вона триватиме, допоки цінності, проголошені на Майдані, не вкоріняться в усіх сферах життя країни. Ми обрали свою траєкторію розвитку чотири роки тому і продовжуємо обирати кожного дня, коли приймаємо рішення змінюватися. Сьогодні кожен з нас щовечора повинен задати собі питання – що я зробив для України. І не словом, а доброю справою вкладати свою часточку в розбудову держави, в розбудову своєї громади в якій будуть хотіти жити наші нащадки, в якій кожен з гордістю буде стверджувати – я гордий, тому що я українець.»

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника «Героям України» присутні вшанували пам’ять про загиблих.

Учні Красилівської дитячої музичної школи виконали декілька патріотичних пісень а учениця Волицької загальноосвітньої школи продекламувала  патріотичний вірш.

І буде мир, і буде спокій,

Свободи дух підкорить Небеса.

Розпустить коси пава ясноока,

То Україна – то твоя земля!!!

Навіки стихне бій гармат і градів,

І стихне біль поранених сердець.

Лише відлунням київських парадів,

Одягне пава свій вінець…

І буде мир, і буде спокій!!!

У кожнім домі і родині.

Лунатиме хвала у небеса високі:

Навіки мир і слава Україні!!!