19 червня 2018 року під головуванням заступника керівника апарату – начальника відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлани Олексійчук відбулося спільне засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. На засідання запрошено 22 фізичні особи-підприємці району, які мають заборгованість з єдиного соціального внеску.

На початку засідання комісії Світлана Володимирівна зазначила, що в районі проводиться відповідна робота щодо соціального захисту працівників, забезпечення виконання мінімальних гарантій в оплаті праці та зростання рівня середньої заробітної плати працюючих.

З питання про фізичних осіб-підприємців які мають заборгованість по сплаті єдиного соціального внеску, поінформував начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Іван Книш.

Станом на 01.06.2018 року за статистичними даними заборгованість із заробітної плати на підприємствах Красилівського району відсутня.

Про причини заборгованості з сплати єдиного соціального внеску інформували фізичні особи підприємці та запевнили, що надалі дотримуватимуться умов чинного законодавства щодо сплати єдиного соціального внеску.