Сьогодні, 24 травня 2019 року під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Склонного відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красилівської районної державної адміністрації. У ході засідання обговорювалися питання: 

  1. Про санітарно-епідеміологічне благополуччя населення, попередження виникнення інфекційних захворювань, створення безпечних умов життєдіяльності населення у літній період 2019 року;
  2. Про заходи щодо запобігання виникнення пожеж у природніх екосистемах районну у весняно-літній пожежонебезпечний період 2019 року, в тому числі забезпечити протидію пожежам лісів, торф’яників та сільгоспугідь у літній період 2019 року та заходи щодо протипожежного захисту нового урожаю.
  3. Про стан травматизму невиробничого характеру та хід виконання плану першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру у районі на 2019 рік.

За результатами комісії було дано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації,  установ та організацій району щодо вирішення порушених проблем.