20 березня 2018 року відбулось спільне обстеження торговельних об’єктів міста районною робочою групою по виявленню громадян, що здійснюють діяльність на ринках району та торговельних центрах без державної реєстрації, як суб’єкти господарювання та по виявленню неоформлених найманих працівників та робочої групи для проведення суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів на території громади. В процесі спільної роботи районної та міської робочих груп проведено обстеження 18 торгівельних закладів торгового комплексу «Андора», та магазинів по вул. Грушевського, Ціолковського та В.Стуса, в ході якого надано  роз’яснення вимог чинного законодавства щодо використання праці найманих осіб, порядку їх оформлення, ведеться поновлення реєстрів фізичних осіб, які здійснюють торгівельну діяльність.  

Фізичним особам-пдприємцям представлено інспектора з праці Красилівської міської ради, який проводив роз’яснювальну роботу щодо своїх повноважень та обов’язковго декларування праці. Представником Держпродсопживслужби надано рекомендації щодо умов зберігання та продажу продовольчих товарів.

Для торгівельних об’єктів із підакцизними товарами представником Красилівської ОДПІ надані роз’яснення для обов’язкового виконання, а саме продаж підакцизних товарів із обов’язковим наданням фіскальних чеків споживачам та дотримання часового обмеження продажу алкогольних напоїв.

Окрім того, в ряді обстежуваних продуктових магазинів виявлені факти відсутності медичних книжок у продавців, наявні порушення умов зберігання продуктів та товарного сусідства.