27 квітня 2017 року під головуванням  голови райдержадміністрації Ніли Островської відбулось засідання колегії райдержадміністрації за участю заступника голови районної ради Миколи Білика, міського голови Анатолія Жовтана, керівників окремих підприємств, організацій району, керівників районних служб центральних органів виконавчої влади, начальників відділів, управлінь райдержадміністрації та районної ради, представників органів місцевого самоврядування.

На порядок денний засідання колегії було винесено 6 питань.

З першого питання про підсумки проходження опалювального сезону 2016/2017 р. та організація підготовки об’єктів ЖКГ району до роботи в осінньо –зимовий період 2017/2018 р виступила Дузєва  Марія Миколаївна – завідувач сектору  містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства  та будівництва райдержадміністрації (текст доповіді).

З звітом про роботу служби у справах дітей райдержадміністрації щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у сімейні форми виховання присутніх ознайомила Тимченко Ольга Сергіївна- начальник служби у справах дітей райдержадміністрації (текст доповіді). В свою чергу Ніла Василівна звернула увагу Ольги Сергіївни на те, що потрібно спочатку прикласти максимум зусиль задля збереження сім’ї, а позбавлення батьківських прав використовувати як крайню міру.

Заїка Олена Михайлівна — начальник управління освіти. молоді та спорту  райдержадміністрації доповіла про оптимізацію мережі загальноосвітніх навчальних закладів району та роботу управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації (текст доповіді). З даного питання голова райдержадміністрація Ніла Островська зауважила, що держава приділила значну увагу матеріальному забезпеченню вчителів, що, в свою чергу, має відобразитись на якості освіти.

З четвертого питання про підготовку до оздоровчої кампанії «Літо- 2017» також виступила Заїка Олена Михайлівна (текст доповіді).

Про хід проведення комплексу весняно – польових робіт агроформуваннями району присутніх ознайомив Бондар Микола Іванович – начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації (текст доповіді).

Останнє питання порядку денного про хід виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 27.01.2017 №23/2017-р «Про виконання вимог законодавства щодо забезпечення мінімальної заробітної плати в області» висвітлив Книш Іван Федорович — начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації (текст доповіді).