За ініціативи Хмельницької обласної державної адміністрації та Департаменту агропромислового розвитку ОДА, 7 вересня на території торгово-сервісного центру «Поділля» відбулась 32-га обласна сільськогосподарська виставка «Агро Поділля-2019».

До уваги відвідувачів була представлена сільгосптехніка, обладнання, комплектуючі, запчастини, сервіс; обладнання для тваринництва та переробки біомаси; засоби захисту рослин, добрива, насіння; сучасні технології і проекти у сільському господарстві; демонстраційні покази техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу; ярмарок сільськогосподарської продукції.

Цьогоріч до участі у заході долучилося більше 350 учасників з усіх регіонів України та закордону.  Гідно себе представив і Красилівський район. Продукцію нашого району на виставці презентували заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Снігур , начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Микола Бондар, ТМ «Мамин хліб», ДП ПрАТ «Оболонь», СТ «Домашній хдіб», ТОВ «Агропартнер-1»,ТОВ МАНН+ХУММЕЛЬ, керівники окремих сільськогосподарських підприємств району. Народний аматорський ансамбль народної музики створював відвідувачам святковий настрій виконанням українських народних музичних композицій.

Кожен з присутніх мав можливість оглянути новітню техніку для господарств, скуштувати та купити високоякісну продукцію вітчизняних товаровиробників. Також для відвідувачів було облаштовано велику кількість цікавих фотозон.

Організатори презентували 3D карту України складену з мафінів та прикрашеної тризубом з хліба. Цей виріб є ексклюзивом та витвором мистецтва пекарів на сільськогосподарській виставці «Агро Поділля 2019», а згодом усі бажаючі мали моли можливість оцінити і його дивовижний смак.