28 вересня в приміщенні адмінбудинку відбулась розширена нарада по питанню  епідеміологічної ситуації в районі під головуванням голови райдержадміністрації Василя Кравчука за участю міського голови, представників поліції, держпродспоживслужби,  санітарно-епідеміологічної станції, райдержадміністрації та головних лікарів ПМСД та ЦРЛ. 

В ході наради вирішили:

  • Забезпечити проведення широкої роз’яснювальної роботи серед населення та суб’єктів господарювання, щодо дотримання карантинних обмежень, зокрема під час проведення богослужінь.
  • Контролювати забезпечення при здійсненні навчального процесу виконання вимог, визначених постановами Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 року №50 та №55 від 22.09.2020 року, усіма сторонами навчального процесу.
  • Забезпечити проведення робіт щодо дообладнання централізованої подачі кисню, для лікування хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.
  • Посилити роботу робочих (мобільних) груп, які створенні для здійснення контролю за виконанням та дотриманням протиепідемічних заходів, щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання та населення для дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів і недопущення порушень вимог чинного законодавства.