Протягом двох тижнів в приміщенні оновленої дитячої юнацької спортивної школи в м.Красилів проводився вже традиційний турнір з гандболу серед юнаків та дівчат пам’яті першого директора спортивної школи Петра Михайловича Місюри.

В урочистих відкриттях даних турнірів взяли участь заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович та начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Заїка, які привітали учасників змагань, побажали чесної гри та перемог.

Звичайно, як і в будь-яких змаганнях, були переможці та переможені. Так серед юнаків 2006-2008 років народження наші земляки з м.Красилів у нелегкій боротьбі здобули І місце, далі місця розподілились  наступним чином: ІІ місце – команда з смт.Антоніни, ІІІ місце – команда з м.Хмельницький та ІV місце – команда з м.Волочиськ.

В турнірі юних гандболісток 2003-2005 років народження перемогу святкували дівчата з м.Хмельницький, ІІ місце зайняла команда з м.Волочиськ, ІІІ місце – команда з м.Красилів, ІV місце – команда з смт.Білогір’я, V місце – команда з Славутського району, VI місце – команда з смт.Антоніни.

Завершилися змагання нагородженнями переможців та спільними фото на згадку.