21 серпня 2017 року в приміщенні районного будинку культури  відбувся  відбірковий етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України»  у рамках міжнародного фестивалю «SANREMOJUNIOR – Україна», метою  якого є національно – патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення юних талановитих виконавців та виховання у молоді художнього смаку та поваги до мистецтва.

У цей день  будинок культури став осередком талановитих, творчих, креативних та яскравих виконавців. Свої виступи презентували 16 учасників віком від 9 до 14 років. Усіх талановитих дітей району прийшли  підтримати заступник голови районної державної адміністрації Ірина Морозович та начальник відділу культури, національностей та релігій  райдержадміністрації Інна Грицюк.

Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі у складі: начальника управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації Ірина Трунова, директор Хмельницього обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Андрій Клименко, викладач  Хмельницького музичного училища ім.В.Заремби Ігор Грінькевич, завідувач відділу Хмельницього обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Олена Сосніна.

За рішенням журі переможницею відбіркового обласного  конкурсу  стала   Венгелюк Наталія  — учениця Антонінської дитячої музичної школи, керівник Тетяна Підберезна.

Відбіркові тури районами та містами продовжуються. Обласний етап конкурсу відбудеться у Хмельницькому 28-30 вересня 2017 року. Абсолютний переможець національних відбіркових змагань в Україні в рамках конкурсу “SANREMOJUNIOR”, що відбудуться у лютому 2018 року, отримає право взяти участь у світовому фіналі конкурсу в Сан-Ремо (Італія).