8 травня 2019 року заступник керівника апарату — начальник відділу персоналу апарату  райдержадміністрації Світлана Олексійчук спільно з  заступником голови районної ради Миколою Біликом напередодні відзначення знаменної дати в історії українського народу – Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій  війні, відвідали та привітали ветеранів війни, що мешкають на Красилівщині, із прийдешнім святом – 74-ою річницею Великої Перемоги. З щирими подяками за ратний подвиг та побажаннями міцного здоров’я, довголіття звернулися керівники району до кожного і вручили грошову винагороду, подарунки та квіти.

Сивочолі визволителі ділились проблемами, розповідали про свої військові подвиги. Їхні очі бачили багато горя. Мабуть тому не стримували сліз, коли чули від очільників району слова подяки за Велику Перемогу.

Подвиг та самопожертва учасників бойових дій Другої світової війни 1939-1945рр. має стати гордістю і прикладом для прийдешніх поколінь. Адже саме завдяки їхній самопожертві ми маємо майбутнє як нація, як народ.

Низький уклін вам, дорогі ветерани, за ваш ратний подвиг!