8 травня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська,заступники голови райдержадміністрації Дмитро Склонний та Ірина Морозович, заступник голови районної ради Микола Білик, міський голова Анатолій Жовтан, заступник міського голови Марина Слободянюк взяли участь у поминальній службі за загиблими воїнами та жертвами Другої світової війни, яку провів настоятель української греко-католицької церкви Рівноапостольного князя Володимира отець Ігор в стінах храму.

Відповідно до Указу Президента України, підписаного в  2015 році, в Україні 8 травня встановлено Днем пам’яті та примирення, метою відзначення якого є «гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги усім борцям проти нацизму». В цей день весь світ відзначає цю подію, адже Друга світова війна пройшла чорним смерчем майже по всіх континентах планети, несучи за собою смерть та горе. В ті страшні воєнні роки на полях битв полягло і чимало українців. Тому саме в цей день спільна молитва стала символом єднання та вшанування жертв війни.

Після завершення поминальної служби керівники району та міста, покладанням квітів до меморіального комплексу «Площа Слави», вшанували пам’ять про усіх загиблих в роки Другої світової війни.