09 жовтня 2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Анатолій Жовтан взяли участь у урочистих зборах з нагоди чергового призову громадян України 1990-1997 років народження на строкову службу в жовтні – листопаді 2017 року до лав Збройних Сил України. Захід відбувався на території Красилівського районного військового комісаріату за участю  військового комісара Красилівського районного військового комісаріату підполковника Андрія Богданова та настоятеля УГКЦ Рівноапостольного князя Володимира отця Ігора.

Дана подія — завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків — викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Керівники району та міста, особовий склад Красилівського районного війсокового комісаріту, отець Ігор, рідні, близькі, друзі провели до лав Збройних Сил України перших 7 юнаків району осіннього призову 2017 року.