Національний Проєкт «Велике будівництво» триває навіть попри виклики сьогодення, зокрема і на території Красилівського району.

Україна продовжує ремонтувати та будувати дороги. Цей процес не можна зупиняти, адже це запорука економічного розвитку.  Це консолідована позиція Уряду, Президента України та депутатів.

В цей період системних викликів держава продовжує програму «Велике будівництво».

Зазначені процеси передбачено в рамкам проекту «Велике будівництво», в тому числі і в Красилівському районі, у відповідності до визначених процедур  незабаром будуть реалізовуватися.

А саме, Державне агентство автомобільних доріг України погодило перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам з урахуванням Програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2020-2022 роки.

Зокрема передбачено проведення  ремонтних робіт, згідно розроблених кошторисних документацій, по наступним об’єктам на території Красилівського району на протязі 2-3 кварталу поточного року:

  1. смт.Антоніни — дорожнього покриття ділянки вулиці Соборна;
  2. Поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення О230913 Об’їзна м.Красилів (окремими ділянками);
  3. Поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення О230915 Красилів-(Старокостянтинів-Антоніни) (окремими ділянками), через  Гідро.
  4. Поточний середній ремонт мосту на автомобільній дорозі О 230922 Велика Ведмедівка-Кременчуки

На даний час проводяться тендерні процедури, які до кінця червня місяця поточного року завершаться.

За  результатами закінчення тендерів та безпосереднього початку ремонтних робіт буде додатково проінформовано.

.