07 червня  2018 року заступник керівника апарату — начальник відділу персоналу апарату адміністрації Світлана Олексійчук та заступник голови районної ради Микола Білик провели виїзний прийом громадян на території Веселівської сільської ради в с.Берегелі за участю представників  управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Красилівського відділу Пенсійного фонду України, відділу Держгеокадастру у Красилівському районі.

Виїзні прийоми громадян керівниками району здійснюються з метою поспілкуватись з населенням району та допомогти у вирішенні проблемних питань. Отже, цього разу місцевими жителями порушувались питання щодо ремонту доріг, відсутності медичного працівника, підвезення газу в балонах, підвезення хліба в місцевий магазин та ремонту приміщення магазину, прибирання сільського кладовища, виділення земельної ділянки за межами населеного пункту, та ін..

На більшість поставлених питань місцеві жителі отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації, а ті звернення громадян, які потребують детального вивчення, будуть доручені керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ щодо їх вирішення.