28 березня 2019 на території Веселівської сільської ради було проведено схід села місцевих жителів, в якому взяв участь перший заступник голови Красилівської районної державної адміністрації Дмитро Склонний. На порядку денному розглядалися питання щодо звіту сільського голови за 2018 рік з соціально-економічних питань. Також актуальним питанням було розподіл та алгоритм отримання земельних ділянок для ведення сільськогосподарського виробництва. Питання щодо забезпечення фаховими працівниками одного із сіл громади, питання проведення освітлення населених пунктів, благоустрою та розвитку соціальної сфери в цілому.

Окреме питання було розглянуто стосовно указу Президента України     № 412/2018 «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади».

На сході села були присутні сільський голова, депутати органів місцевого самоврядування, а саме Веселівської сільської ради, головний лікар Красилівського Центру ПМСД Ватажук О.М., заступник начальника відділу у Красилівському районі Головного Управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Миргородський М.М. та завідувач юридичного сектору апарату районної державної адміністрації Краснолуцька Ю.В..