Турбота про оздоровлення дітей є одним із основних показників ставлення держави до проблем підростаючого покоління. Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей»  заходи, котрі спрямовані на зміцнення здоров’я дітей району шляхом організації якісного оздоровлення у 2017 році, визначені одними з пріоритетних в діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

13 березня 2017 року заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович провела робочу нараду щодо організації оздоровлення дітей у поточному році. В нараді взяли участь начальник управління освіти, молоді та спорту Олена Заїка, начальник відділу молоді, спорту та комунікацій з громадськістю Дмитро Шейгис, головний спеціаліст відділу молоді, спорту та комунікацій з громадськістю Марина Снігур, головний бухгалтер управління освіти, молоді та спорту Алла Мельник, директор дитячого оздоровчого табору «Подолянчик» Наталія Куян.

На нараді відбулося конструктивне обговорення підготовки до роботи у 2017 році дитячого оздоровчого табору «Подолянчик», що розташований у смт.Антоніни. Ірина Володимирівна зазначила, що відповідальні особи мають докласти всіх зусиль, щоб організувати оздоровлення дітей на належному рівні, охопити послугами оздоровленням необхідно якнайбільшу кількість юних мешканців Красилівщини. Особливо слід приділити максимум уваги дітям-сиротам, дітям, які позбавлені  батьківського піклування, дітям з багатодітних, малозабезпечених родин та проблемних сімей.

За словами Ірини Морозович: «У цьому році варто продовжити покращення матеріально-технічної бази табору, під час роботи табірних змін здійснювати постійний контроль за збалансованим та якісним харчуванням дітей, комфортним проживанням та змістовним відпочинком».

Вкотре порушувалось питання щодо вжиття додаткових заходів по збільшенню кількості дітей, яких буде охоплено оздоровчими послугами у 2017 році за рахунок передбачення асигнувань на проведення оздоровчої кампанії при формуванні  місцевих бюджетів.