Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  детального плану території овочесховища  за межами населених пунктів Красилівської міської ради Красилівського району Хмельницької області на території Волицького старостинського округу з метою формування меж земельної ділянки та визначення її  цільового призначення .

  1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

Проект детального  плану території овочесховища  за межами населених пунктів Красилівської міської ради Красилівського району Хмельницької області розроблений на підставі розпорядження голови Красилівської районної державної адміністрації від  17.05.2019 р.  № 68/2019-р «Про розроблення детального плану території овочесховища  за межами населених пунктів Красилівської міської ради на території Волицького старостинського округу Красилівського району Хмельницької області» з метою виявлення та уточнення територіальних ресурсів для сільськогосподарського використання території  з визначенням доцільності, обсягів, послідовності реконструкції забудови (овочесховища).

Проект розроблений у відповідності до Земельного Кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про автомобільні дороги», ДСП 173-96  «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»,  ДБН Б.1.1.14-2012 «Склад та зміст детального плану території ”, ДБН Б. 2.2 -5:2011 «Благоустрій територій», Схеми планування  території Хмельницької області.

  1. Основні техніко – економічні показники.

На час розроблення ДПТ земельна ділянка має площу 0,3384 га, проектними рішеннями даного детального плану передбачається формування нової земельної ділянки загальною площею 0,5867 га. Також на земельній ділянці розташована будівля овочесховища  та піднавіс.

Детальним планом території прийнято рішення щодо комплексного розвитку території проектування, а саме формування нових меж проектованої земельної ділянки, загальною площею 0,5867 га та проведення реконструкції існуючої будівлі овочесховища з розподілом її на адміністративну частину та овочесховище і прибудовою інженерно – технічного блоку та навісу.

При розробці даного ДПТ передбачено комплексний благоустрій території, зокрема: благоустрій вулиць та проїздів, влаштування тротуарів, доріжок, збереження та впорядкування зелених насаджень.

  1. Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення

 Замовник: Красилівська районна державна адміністрація Хмельницької області.
 Розробник:  ТОВ «ЗАЦ «КАРАТ»

Фінансування робіт здійснювалось за кошти ТОВ «Агропартнер-1».

  1. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану овочесховища за межами населених пунктів Красилівської міської ради Красилівського району Хмельницької області

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме  один місяць з дня оприлюднення оголошення.

Ознайомитися з проектом детального плану території, пояснювальною  запискою,  розділом «Охорона  навколишнього природного середовища», який розробляється у  складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо з  09 жовтня  до  08 листопада 2019 року,  в робочі дні з 08.00 години до 12.00 години в приміщенні Красилівської райдержадміністрації, за адресою: м.Красилів, вул.Незалежності, 2, каб.111.  та на офіційному веб-сайті Красилівської райдержадміністрації.

  1. Інформація про посадову особу органу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій.

Особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Дузєва Марія Миколаївна (тел.4-29-68).

  1. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території з розділом «Охорона  навколишнього природного середовища», який розробляється у  складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку приймаються з  09 жовтня  до  08 листопада 2019 року.

  1. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

Громадські обговорення  відбудуться о 10 годині 08 листопада  2019 року, у малому залі Красилівської районної державної адміністрації за адресою м.Красилів, вул.Незалежності, 2 (третій поверх).

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати: 
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; 
2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. 

Графічні та інші матеріали детального плану території додаються в електронному вигляді :

  1. Проектний план поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схемою організації руху транспорту та пішоходів.
  2. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території овочесховища на території Волицького старостинського округу Красилівського району Хмельницької області

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території овочесховища на території Волицького старостинського округу  Красилівського району Хмельницької області (див.тут)

 

Проектний план поєднаний зі схемою проектних планувань обмежень, схемою організацій руху транспорту та пішоходів   (див. тут)