01 лютого 2019 року під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Дмитра Склонного відбулось засідання  районної робочої групи з питань забезпечення дотримання чинного законодавства при організації та здійсненні перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування в районі.

На порядку денному обговорено ряд актуальних питань пасажирських перевезень в районі, а саме продовження строку дії договору з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району – Красилів-Волиця-2 у поєднанні з Красилів-Яворівці з приватним перевізником Олексійчуком В.М. та внесення змін у розклад руху автобусів на маршрутах: Красилів-Волиця-2 — приватний перевізник Олексійчук В.М.; Красилів-Марківці – перевізник ТОВ «Чорноострівське АТП»

Згідно заяви приватного перевізника Олексійчука В.М., райдержадміністрація, як організатор перевезень,. керуючись п.п. 53,55 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 07 березня  2018 року № 180) вирішила продовжити дію Договору на п’ять років для приватного перевізника Олексійчука В.М., який у заяві підтверджує інвестування коштів на придбання більш нового та комфортабельного автобуса та здійснював пасажирські перевезення на автобусних маршрутах Красилів-Волиця-2 у поєднанні з Красилів-Яворівці протягом попереднього періоду без порушень умов укладеного договору.

З другого питання, районна робоча група з питань забезпечення дотримання чинного законодавства при організації та здійсненні перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування в районі обговорила та внесла зміни до розкладів руху автобусів на маршрутах Красилів-Волиця-2 (приватний перевізник Олексійчук В.М.) та Красилів-Марківці – перевізник ТОВ «Чорноострівське АТП».