В рамках угоди про співпрацю між територіальними громадами м. Красилів та гміни Зелюв Лодзького воєводства Республіки Польща, 08 вересня 2017 року до Красилова з офіційним візитом прибула делегація гміни Зелюв в складі: бурмістр Зелюва п. Уршуля Сьвєрчинська; головуючий міської ради п. Агнєшка Фірст; казначей п. Ядвіга Струж; керівник відділу промування та інформації міської ради, уродженка нашого Красилова п. Олена Кравчук-Хойнацька; парох парафії Матері Божої Ченстоховської в Зелюві п. Яцек Амброщик; начальник міської житлово-експлуатаційної контори п. Станіслав Бочек; директор школи п. Кароль Козловскі; вчителька загальноосвітньої школи п. Дорота Вішнєвська.

09 вересня 2017 року в рамках візиту члени польської делегації у супроводі керівників району та міста продовжили огляд об’єктів соціальної сфери. Спершу делегація завітала до  Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи. Директор ДЮСШ Олександр Євтішенков з гордістю показав гостям відремонтовані приміщення школи, тренувальні зали, гуртожиток для спортсменів, які відповідають усім нормам європейського зразка.

Далі гості із Зелюва у супроводі керівництва району та міста відвідали кабінет патріотичного виховання в Красилівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2, де відомий в місті вчитель та волонтер Валерій Лобов показав їм експонати, що демонструють військові дії у східних областях України і героїзм наших захисників.

З метою налагодження співпраці між громадами Зелюва та Красилова у сфері охорони здоров’я, офіційна делегація відвідала Красилівську центральну районну лікарню. Головний лікар Денис Дудко ознайомив гостей з роботою лікарні та запропонував оглянути педіатричне і пологове відділення.

Після візиту до лікарні відбулась традиційна зустріч членів польської делегації із представниками громадської організації „Польське культурно-освітнє товариство м.Красилова” (голова Руслан Гарник), яка пройшла у Красилівському НВК „Гімназія та ЗОШ І ступеня”. В ході зустрічі, бурмістр п. Уршуля Сьвєрчинська передала книги для польської суботньої школи. В свою чергу, Руслан Гарник подякував районній та міській владі за підтримку діяльності громадської організації „Польське культурно-освітнє товариство м. Красилова” і подарував  книгу про історію Польщі 1918-1989 років. Крім того, гості із Зелюва завітали до „Української світлиці” в цьому навчальному закладі, де познайомились із старовинним повсякденним побутом, культурною спадщиною українського народу.

Члени польської делегації також відвідали смт. Антоніни, в яких збереглися залишки резиденції Сангушків-Потоцьких, побували на екскурсії та переглянули виступ зразкового фольклорного колективу „Родовід”.