Завершився 2016 рік – рік складний і разом з тим результативний для громади району.

Однією із найболючіших проблем для жителів району стало маловоддя, і як наслідок нестача питної оди у громадських криницях. Причинами  такої ситуації  є кілька факторів, і в першу чергу – природно-кліматичного характеру.

А в  селах Світле та Писарівка Заслучненської сільської ради  дійшло до того, що орендарі земель взяли на себе зобов’язання забезпечення потреби у воді  шляхом доставки для жителів сіл у пристосованих ємностях.

Завдячуючи спільній скоординованій роботі сільської ради, депутатів районної та обласної рад, обласної та районної державної адміністрацій — на завершення року маємо гарний результат.

Село Світле із серпня  користується централізованою  мережею водопостачання, а в селі Писарівка завершуються роботи по облаштуванню вуличних водогонів.

Окремо потрібно відмітити значний  внесок Хмельницької міської ради – вперше кошти Хмель ницького міського бюджету  в сумі 800 тис.грн. було направлено на забезпечення водою села Писарівка. А взагальному і кошти сільського бюджету, і районного, і обласного були задіяні на вирішення надзвичайно важливої проблеми жителів цих двох сіл.

Усі роботи якісно і без зволікань виконали і завершують  робітники малого приватного підприємства «Газ–селу» під безпосереднім керівництвом Станіслава Ружицького.

Успішний результат, в який на початку року мало хто вірив, досягнуто. Реформа бюджетної децентралізації діє, і це дає можливість безпосередньо на місці, без залучення коштів державного бюджету вирішувати нагальні проблеми жителів за місцеві кошти.

Голова Красилівської райдержадміністрації

Депутат Хмельницької  обласної  ради                                                                    Ніла Островська