Шановні голови і депутати місцевих рад! Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, територіальна громада району!

Прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування! 

Це свято ініціативних та рішучих людей, які сміливо і впевнено беруть на себе відповідальність за управління суспільними справами в інтересах громадян нашої держави Україна. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадянська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави!

З нагоди свята, прийміть слова вдячності за вашу натхненну працю на благо розвитку територіальних громад нашого району. Вашою енергією, професіоналізмом, патріотизмом створюється історія самоврядування Красилівщини.

День професійного свята – приємна мить, проте після неї настають значно довші будні з їх тривогами, труднощами, успіхами і невдачами.

Хотілося б від усього серця побажати всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє України. Нехай цей день об’єднає у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими й багатими. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.