25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори, під час яких обирали очільників міст, громад, а також депутатів міських, районних та обласних рад.

У  Красилівському районі мають функціонувати чотири громади — Антонінська ОТГ,  Заслучненська ОТГ, Красилівська ОТГ та Щиборівська ОТГ.

За результатами місцевих виборів 2020:

Головою Антонінської селищної територіальної громади обрано  ОЦАЛЮКА Анатолія Васильовича.

Головою Заслучненської сільської територіальної громади  обрано РОЗУМНОГО Анатолія Григоровича.

Головою Красилівської міської територіальної громади обрано ОСТРОВСЬКУ Нілу Василівну.

Головою Щиборівської сільської територіальної громади  обрано БОЛЮХА Івана Дмитровича.

Красилівська райдержадміністрація вітає голів об’єднаних територіальних громад  та увесь депутатський корпус з нагоди обрання на почесні та відповідальні посади, що вимагають високих професійних якостей, відповідальності,  вміння ефективно працювати на користь громади та її мешканців,  відстоювати думку громади і, водночас, знаходити компроміси та мудрі рішення. Усіма цими якостями, безумовно, ви маєте володіти.

Переконаний, що під вашим керівництвом будуть прийняті широкомасштабні програми з розвитку економіки, розбудови інфраструктури громад та зростання добробуту населення. А оцінку вашій роботі в подальшому дадуть ваші виборці.

Бажаю вам наснаги та енергії, невичерпного оптимізму,  нових ідей та здобутків. Нехай усі ваші зусилля і справи сприяють розквіту ваших громад.

 

З повагою,

Голова райдержадміністрації                                                              Василь КРАВЧУК