31 березня відбулось засідання комісії ТЕБ і НС. Питання, що розглядалося:

 Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2 на території району.

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

  1. Органам місцевого самоврядування, Управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації (Книш І.Ф.) забезпечити, в межах своєї компетенції, надання допомоги особам з інвалідністю, особам похилого віку та іншим мало захищеним верствам населення щодо отримання ними пенсій, оплати комунальних послуг, доставки продуктів харчування та предметів першої необхідності з метою зниження ризику їх зараження із залученням працівників соціальних служб, громадських та волонтерських організацій.

Термін: на період карантину.

       2. Органам місцевого самоврядування, Красилівському районному управлінню Головного управління                   Держпродспоживслужби у Хмельницькій області (Гринчук О.М.) організувати контроль за суб’єктами господарювання щодо проведення ними поточної дезинфекції приміщень та реалізації продуктів харчування в фасованому та ізольованому вигляді. На входах, виходах і в місцях розрахунку організувати маркування (позначення) місць перебування відвідувачів для забезпечення дотримання ними безпечних (санітарних) відстаней.

Термін: на період карантину.

   3. Органам місцевого самоврядування:

 — забезпечити надання інформації для працівників медичних закладів щодо осіб, які перебувають на самоізоляції;

— при недотриманні особами умов самоізоляції звертатися до правоохоронних органів

 — довести до населення рекомендацій щодо обмеження перебування дітей на вулицях, дитячих майданчиках, стадіонах, дитячих площадках.