Саме сьогодні, 19 грудня, розпочинаються найказковіші дні в році – новорічно-різдвяні свята, і  це якраз час для загадування бажань. День Святого Миколая  усі діти чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками.
Не винятково пройшов цей день і у Антонінській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат, куди завітали  перший заступник голови Красилівської районної державної адміністрації Дмитро Склонний,  начальник управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Юрій Корева, керівник Красилівського ВП ГУНП в Хмельницькій області Сергій Стучинським,  старший інспектор ЮП Ірина Шевчук , начальники СРПП Болеслав Постемським та Володимирир Лембас. 

Юрій Корева привітав вихованців та колектив закладу зі святом, подякував учителям та вихователям за їхню нелегку щоденну працю, побажав, щоб діти виростали здоровими, чемними, щоб найзаповітніші мрії збувалися, а День Святого Миколая залишився у їхній пам’яті святом приємних сюрпризів.

Після цього від імені Хмельницької обласної державної адміністрації начальник управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Юрій Корева вручив Антонінській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат сертифікат на придбання комп’ютерної техніки за кошти державного бюджету.

До привітань приєднався і заступник голови Красилівської районної державної адміністрації. 

Традиційно до свята долучились і працівники Красилівського відділу поліції, які завітали з подарунками  аби привітати малечу із Днем Святого Миколая. А у відповідь отримали найтеплішу зустріч, щирі посмішки та чудову концертну програму.

Діти радо зустріли гостей, вкотре засвідчивши таланти художньої самодіяльності. 

На закінчення зустрічі гості подякували дітям і педагогічному колективу за святкову атмосферу та побажали, аби Святий Миколай дивував і приносив радість, удачу, благополуччя не тільки у свято, а й в будні.