Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Скидати з рахунків людину, яка досягла певного солідного віку абсолютно нелюдяно. Літній вік людини — зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, те що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння , наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

Міжнародний день людей похилого віку, що відзначається щорічно в усьому світі 1-го жовтня, виник з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 14-го грудня 1990-го року, резолюція № A/RES/45/106. До цього День людей солідного і поважного віку стали відзначати спочатку в Європі, потім свято було підхоплено Сполученими Штатами і до кінця 80-х років воно поширилося по всьому світу.

04 жовтня 2018 року, з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, в Красилівському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для людей похилого віку було організовано урочисті заходи та святковий стіл.

У заходах взяли участь заступник керівника апарату-начальник відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлана Олексійчук, секретар міської ради Ірина Морозович, заступник голови районної ради Микола Білик та перший заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Аліна Полянчук, які привітали присутніх зі святом, побажали міцного здоров`я, сили і наснаги, довголіття, вічної молодості душі та тепла від рідних.

З нагоди відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку, міською радою придбано подарунки для відвідувачів територіального центру. До привітань також долучився колектив Державного професійно-технічного навчального закладу „Красилівський професійний ліцей”, представники якого почастували учасників заходу смачною випічкою власного виробництва.

Потішили серця присутніх теплі вітання ветерана праці Володимира Драгусевича, який зачитав авторський вірш, присвячений людям поважного віку, та аматорського творчого колективу територіального центру „Чорнобривці”.

Привітали людей похилого віку

 

Привітали людей похилого віку

 

Привітали людей похилого віку

 

Привітали людей похилого віку