Організація роботи з розгляду звернень та особистого прийому громадян є одним із важливих напрямків діяльності органів державної влади, спрямований на захист конституційних прав і свобод людини і громадянина, зміцнення законності та правопорядку. Так, з метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення, 1 лютого 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська  провела особистий прийом громадян.

Питання, з якими звертались жителі району стосувались соціально-побутових проблем, розміру призначеної  субсидії, розширення житлової площі, відключення централізованого опалення від багатоквартирного будинку, зміни номеру житлового будинку, оскільки два житлових будинки знаходяться на одному номері.

На більшість поставлених питань відвідувачі отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації, а ті звернення громадян, які потребують детального вивчення, будуть доручені керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ щодо їх вирішення.