На виконання доручення Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції з метою належного виконання в поточному році бюджетної програми КПКВК 2505150 «Заходи із психологічної реабілітації , соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування  збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях» в поточному році  виділено кошти в розмірі   61320   грн.. для придбання 7 путівок на оздоровлення учасників антитерористичної операції.

Також виділено кошти в розмірі 33104 грн. для проходження психологічної реабілітації 3 учасників антитерористичної операції району.

До послуг зазначеної категорії осіб Державною службою у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції запропоновано перелік закладів для проходження психологічної реабілітації, а саме ТОВ «Пансіонат «Ірбіс», м.Скадовськ, санаторій «Орізонт» смт.Сергіївка, ТОВ «Перлина Поділля» смт.Сатанів  та інші.

Троє учасників антитерористичної операції підібрали заклади для проходження  психологічної реабілітації та протягом травня-червня 2019 року пройдуть курс реабілітації.

За більш детальною інформацією звертайтесь до управління соціального захисту населення райдержадміністрації.