1 червня 2107 року голова райдержадміністрації Ніла Островська, заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Анатолій Жовтан взяли участь у відкритті двох ігрових та одного спортивного майданчиків з нагоди Дня захисту дітей.

Керівники району та міста стали учасниками святкового дійства  на території Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 ім.П.Кізюна, де і було відкрито ігровий та спортивний майданчики.

У своєму зверненні-привітанні Ніла Василівна привітала дітей та усіх присутніх зі святом, відзначила, що відкриття майданчиків стало можливим завдяки співпраці райдержадміністрації районної та міської рад, подякувала депутатам за підтримку та розуміння потреб підростаючого покоління, висловила сподівання, що ця добра справа зробить вагомий внесок у справі фізичного розвитку та виховання юних патріотів нашої держави.

Окрасою свята стали виступи учнів школи та вихованців Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва.

Під гучні оплески присутніх Ніла Василівна, Василь Савович та Анатолій Іванович разом з дітьми перерізали символічну стрічку, що ознаменувало відкриття дитячих майданчиків. Настоятель Церкви Рівноапостольного Князя Володимира Української греко-католицької церкви о. Ігор провів освячення-благословення майданчиків. Діти залюбки опановували нові спортивні споруди й атракціони: гірки, карусель, гойдалку та розважались разом із казковими героями.

Також 1 червня, з нагоди свята, відбувся день народження ще одного дитячого ігрового майданчика в місті, який облаштовано на перехресті вулиць Перемоги та Шкільної. На цю довгоочікувану подію з нетерпінням чекали жителі зазначених вулиць. Голова Красилівської райдержадміністрації Ніла Островська Красилівський міський голова Анатолій Жовтан та привітали малечу і дорослих з цією радісною подією та Днем захисту дітей. Перерізання стрічки та освячення ігрового майданчика дало старт іграм та розвагам для малечі.

Різноманітні забави з нагоди свята, також відбувались на площі Незалежності: діти малювали малюнки,  брали участь у фейс-арті, у розвагах, організованих Красилівським районним будинком творчості дітей та юнацтва. Також було проведено шаховий турнір, переможців якого нагородили грамотами, медалями та солодкими подарунками заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович та начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Заїка. Свято завершилось танцювальним флешмобом на площі Незалежності для усіх бажаючих.

Згодом до адміністрації надійшов лист-подяка від Адміністрація Красилівської ЗОШ І-Ш ст. №4 ім. П.Кізюна. До вашої уваги текст листа:

Адміністрація Красилівської ЗОШ І-Ш ст. №4 ім. П.Кізюна, педагогічний, батьківський, учнівський колективи щиро дякує нашим шановним керівникам — голові Красилівської райдержадміністрації Островській Нілі Василівні, голові Красилівської районної ради Пасічнику Василю Савовичу, міському голові Жовтану Анатолію Івановичу за турботу та піклування про сьогодення і майбутнє підростаючого покоління!

В нашій школі з’явився новий спортивний майданчик, який ознаменує початок нових перемог та вагомих здобутків учнів школи на спортивних аренах району, області та, безсумнівно, України та дитячий ігровий майданчик, який забезпечить змістовне дозвілля та відпочинок дітей.

Сьогодні ми дякуємо Вам за благополуччя та створення належних умов для навчання та розвитку школярів, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає кращого  рідної землі.

Прийміть найщиріші побажання: подальших успіхів, розвитку і процвітання Вашої справи, творчих сил та наснаги.

Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен світлий і сонячний день Вашого життя дарує натхнення та перемоги.

Директор

Красилівської ЗОШ І-Ш ст.. №4 ім. П.Кізюна                                                                                       Семенчук В.Г.