Щиросердечно вітаю вас з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Днем пам’яті та примирення.

8 травня 1945-го року після шестирічної війни був встановлений довгоочікуваний мир в Європі. І ми маємо пам’ятати про жертви тієї страшної війни, в якій загинуло понад півсотні мільйонів людей в усіх країнах світу, із яких майже кожен п’ятий, на жаль, – з України. Два роки тому Україна приєдналася до європейських країн у відзначенні Дня пам’яті та примирення. Ця нова для нас традиція жодним чином не підміняє, а доповнює і посилює державне свято – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Низько схиляю голову перед пам’яттю мільйонів співвітчизників, які загинули у Другій світовій війні 1939-45 років: на її фронтах, в партизанському та національно-визвольному підпіллях, рухах опору, концентраційних таборах та на примусових роботах.

Сьогодні найкращі вітання адресую і солдатським вдовам, працівникам тилу, усім  родинам ветеранів, які спільно  долали життєві  труднощі, відбудовували міста і села, щоб панував мир і  спокій  на рідній  землі.

Жителі  Красилівщини  пишаються своїми захисниками. Не лише у пам’ятниках та монументах, але й у серцях людських збережено вдячну пам’ять про невмирущий  подвиг Солдатів Перемоги, про  героїку буремних років.  

Держава і народ тільки тоді мають майбутнє, коли вони спроможні надійно себе боронити. І це ще один символ спадкоємності поколінь захисників Вітчизни, яку ми спостерігаємо в ці дні. Це свято збирає разом і сивочолих ветеранів і, ще безвусих хлопців, які захищають Батьківщину.

В нашому ж українському календарі 9 травня, День Перемоги завжди буде червоним, – як ці маки, що символізують пам’ять про всіх загиблих.

Бажаю вам усім міцного здоров’я, благополуччя, родинного  затишку, добра, злагоди і довгих  років  життя.     

Слава ветеранам! Слава захисникам України! Слава Україні!

З повагою

Голова районної                                  

державної адміністрації                                                                                                                          Н.Островська