7 жовтня 2019 року, на території Красилівського районного військового комісаріату відбулись урочисті проводи призовників району 1992-2001 років народження на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Дана подія завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття тривоги і водночас гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Тут зібралися батьки, родичі, численні друзі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Завітали на захід аби привітати молодих юнаків з почесною справою в їх житті перший заступник голови Красилівської райдержадміністрації Дмитро Склонний та голова Красилівської районної ради Василь Пасічник, які відзначили, що вірять, що під час проходження служби в українському війську юнаки району загартують волю та витривалість, силу духу і фізичну виправку. Вони побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю та гідністю виконати почесний обов’язок громадянина України, здоровими і змужнілими повернутись додому,  де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.

Із напутніми словами військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату, підполковник Андрій Богданов звернувся до призовників  та усіх присутніх, запевнивши, що юнаки не будуть допускатися до лінії фронту в Операції об’єднаних сил.

За традицією благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя настоятель Церкви Рівноапостольного Князя Володимира УГКЦ отець Ігор та разом з усіма помолився за щасливу військову службу і повернення додому.

Під звуки оркестру Красилівського Центру культури «Перлина» усі присутні урочисто провели майбутніх солдатів на строкову військову службу.

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя. Тому хочеться, щоб щира любов до України, славетні бойові подвиги українців всіх поколінь, народна повага надихали майбутніх солдатів на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

(фото із сайту Красилівської міської ради)