05 грудня 2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник, міський голова Ніла Островська взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера , які відбулись в районному будинку культури, за участі працівників районного військового комісаріату, військовослужбовців ЗСУ, учасників АТО, волонтерів, громадськості міста та учнівської молоді.

Першою зі святкової сцени до присутніх у залі звернулась міський голова Ніла Островська зі словами привітань військовослужбовцям та волонтерам. Також Ніла Василівна відзначила кількох наших воїнів – земляків та волонтерів грамотами, подарунками та медалями «За оборону рідної держави».

Перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник під час спільного привітання згідно розпорядження районної ради та райдержадміністрації  за сумлінне високопрофесійне виконання службових обов’язків, вірність військовій присязі, мужність, патріотизм, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності та з нагоди  відзначення Дня Збройних сил України нагородили Грамотами районної ради та районної державної адміністрації з врученням подарунків та квітів:

ПРИСЯЖНЮКА Олександра Вікторовича – заступника військового комісара з територіальної оборони Красилівського районного військового комісаріату майора;

ЛАПІНУ Ольгу Павлівну— головного спеціаліста відділення комплектування Красилівського районного військового комісаріату;

ПЕТРІВСЬКУ Оксану Іванівну — головного спеціаліста командування Красилівського районного військового комісаріату.

Привітав присутніх у залі зі святкової сцени і військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату – підполковник ЗСУ Андрій Богданов. Згідно його наказу кілька десятків військовослужбовців також були нагороджені грамотами та грошовими преміями від провідних підприємств району. Також Андрій Валерійович спільно з Дмитром Васильовичем вручили відзнаку Президента України «За участь у антитерористичній операції» шістьом військовозобов’язаним.

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять про загиблих воїнів – захисників нашої неньки України.

Окрасою урочистих заходів став святковий концерт за участю народного аматорського гурту «Висота», тріо «Калинове намисто», народного аматорського духового оркестру, балетної групи  народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Случ», солістів районного Будинку культури.