Красилівська районна державна адміністрація оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади державної служби категорії «Б» — завідувача сектору економіки, торгівлі та розвитку інфраструктури Красилівської районної державної адміністрації Хмельницької області.

Участь у конкурсі на  заміщення вакантної посади можуть взяти громадяни України,  які мають вищу освіту за ступенем не нижче магістра, вільно володіють українською мовою.

До конкурсної комісії необхідно подати такі документи:

  1. Копія паспорта громадянина України.
  2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
  3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
  4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.
  5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.
  6. Заповнена особова картка встановленого зразка.
  7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.
  8. Заява про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання.
  9.  2 фотокартки розміром 4х6.

Документи приймаються до 30 травня 2019 року включно до 18 год. 15 хв

за адресою:  майдан Незалежності, 2, м. Хмельницький, 29005, каб. 211-212

тел. :  (0382) 65-72-26  — Нігловська  Алла Анатоліївна