22 березня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська взяла участь у спільному засіданні постійних комісій районної ради з питань промисловості, сільського господарства, земельних відносин та екології,  законності, регламенту, депутатської діяльності та місцевого самоврядування, яке провів Андрій Янчук – голова комісії з питань земельних відносин та екології.

Розглянувши та проаналізувавши всі проекти рішень орієнтовного порядку денного, районні обранці також, як і члени спільного засідання постійних комісій, яке відбулося вчора, рекомендували внести їх на розгляд шістнадцятої сесії районної ради з урахуванням внесених пропозицій.

У роботі спільного засідання постійних комісій взяли участь голова та заступник голови районної ради Василь Пасічник і Микола Білик, заступники голови райдержадміністрації Дмитро Склонний і Ірина Морозович, начальники та керівники окремих відділів, управлінь районної ради і райдержадміністрації, установ району.

Узгодження проектів рішень пройде на засіданні президії районної ради, яке відбудеться перед початком роботи пленарного засідання ради 24 березня поточного року.