9 лютого 2018 року перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний  провів нараду з міським, селищним, сільськими головами, керівниками установ та організацій району. Питання, яке розглядалось на нараді стосувались весняного призову громадян на строкову службу. В нараді взяв участь голова районної ради Василь Пасічник.

Отже, до присутніх у залі звернувся військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату підполковник Андрій Богданов, який повідомив про дуже малу явку на призовний пункт осіб, які підпадають під призов за результатами осінньої призовної кампанії 2017. Андрій Валерійович наголосив, що дії представників органів місцевого самоврядування та керівників установ, організацій щодо забезпечення явки призовників мають керуватись Постановою КМУ №921 від 7 грудня 2016 року «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних». Також присутнім були врученні розпорядження військового комісара Красилівского районного військового комісаріату від 08.02.2018 року щодо оповіщення призовників та вручення їм повісток. 

В свою чергу, перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний наголосив на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо умов проходження строкової служби, адже, як зазначив Дмитро Васильович, військові строкової служби в зону проведення антитерористичної операції на сході України не залучаються.