Сьогодні, 24 серпня, у місті Хмельницькому пройшли урочистості та  заходи з нагоди святкування 28 річниці незалежності України, у яких взяли участь і представники Красилівської райдержадміністрації.

Під звуки духових оркестрів жителі міста Хмельницького та районів Хмельницької області пройшли урочистою Ходою Гідності центральними вулицями міста, Проскурівською та Соборною, до майдану Незалежності.

Попереду святкової колони учасники ходи, серед яких були і представниці міста Красилова,  несли 50-метровий Державний Прапор України.

Під час урочистої ходи здійснювалось покладання квітів до пам’ятників Героям Небесної Сотні, Тарасу Шевченку та В’ячеславу Чорноволу.

Після цього на майдані Незалежності відбулися урочисті заходи.

Красилівський район був нагороджений дипломом Книги Рекордів України, оскільки взяв участь встановлені нового рекорду  України — з виготовлення та презентації найбільшої геральдичної мапи Хмельницької області єднання з українською світовою діаспорою. Мапа розміром 1,5 х 5 м у вигляді двохсоткілограмового медового пряника випечена за старовинними подільськими рецептами і складається з гербів 20 країн, 6 міст, 20 районів Хмельницької області.