Небагато людей на планеті, які не знають про такий вид спорту, як волейбол. Більше століття пройшло з того моменту, як стали грати в цю гру. Волейбол зародився у Сполучених Штатах Америки. Так, в 1895 році в одному з коледжів викладач фізичної культури запропонував своїм учням пограти в «літаючий м’яч». З тих пір пройшло багато років, «літаючий м’яч» змінився на «волейбол» і прийняв світові масштаби гри. Близько одного мільярда людей на планеті грають саме у волейбол, і це, не рахуючи професіоналів.

Гра у «літаючий м’яч» також є одним із масових та найулюбленіших видів спорту серед жителів нашого району. На теренах Красилівщини волейбольний рух зародився 60 років потому. Прищеплювати любов молоді до нового та цікавого виду спорту розпочав учитель фізичної культури Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Черних Іван Іванович.

Продовжуючи традиції волейбольних змагань, 28 січня стартував 1-й тур  Першості Красилівського району з волейболу серед чоловічих команд у сезоні 2016-2017 років. Цьогоріч змагання проходять у чотири тури, участь у яких бере участь 9 чоловічих команд: с. Кременчуки, с. Кульчини, с. Печеське, с. Заслучне, с. Чепелівка, В. Орлинці, смт Антоніни, дві команди міста Красилова: «Красилів-молодіжка» та чемпіони минулого сезону – «Красилів-1» (команди обирались згідно з поданими заявками).

У 1 турі команда смт Антоніни приймала команди с. Кременчуки та «Красилів-1» (к-ть набраних очок: смт Антоніни – 0, с. Кременчуки – 3, «Красилів-1» — 6). Команда «Красилів-молодіжка»  приймала команди сіл Кульчини та Печеське (к-ть набраних очок: «Красилів-молодіжка» – 6, с.Кульчини – 0, с. Печеське — 3). Команда с. Чепелівка приймала команди сіл В. Орлинці та Заслучне (к-ть набраних очок: с. Чепелівка – 3, с. В. Орлинці – 0, с. Заслучне — 6).

У 2 турі (04.02.2017 р.) команда с. Печеське (спортивний зал ЗОШ) прийматиме  команди с. В.Орлинці та «Красилів-1». Команда«Красилів-молодіжка» (спортивний зал НВК) прийматиме команди с. Кременчуки та с. Заслучне. Команда с. Кульчини (спортивний зал ЗОШ) прийматиме команди с. Чепелівка та смт Антоніни.  

У 3 турі (18.02.2017 р.) команда «Красилів-1» (спортивний зал ЗОШ І-ІІІ ст. №1) прийматиме команди «Красилів-молодіжка» та с. Чепелівка. Команда с. Кременчуки (спортивний зал ЗОШ) прийматиме команди сіл В. Орлинці та Кульчини. Команда с. Заслучне(спортивний зал ЗОШ) прийматиме команди с. Печеське та смт Антоніни.  

У 4 турі (04.03.2017 р.) команда «Красилів-1» (спортивний зал ЗОШ І-ІІІ ст. №1) прийматиме команди сіл Кременчуки та Грицики.Команда с. Волиця (спортивний зал ЗОШ) прийматиме команди сіл Радісне та Кульчини. Команда с. Заслучне (спортивний зал ЗОШ) прийматиме команди с. Печеське та Красилів-1. Команда Красилівської ДЮСШ (спортивний зал НВК) прийматиме команду смт Антоніни.

Запрошуємо шанувальників волейбольної гри та усіх бажаючих підтримати свої улюблені команди!