11 квітня 2018 року відбулось спільне обстеження магазинів  (торгівельних точок) міста районною робочою групою по виявленню громадян, що здійснюють діяльність на ринках району і торгівельних центрах без державної реєстрації, як суб’єкти господарювання, по виявленню неоформлених найманих працівників та по обстеженню суб’єктів господарювання усіх форм власності щодо дотримання вимог санітарного законодавства та міської робочої групи для проведення обстежень суб’єктів господарювання, які здійснюють продаж товарів бувших у використанні на території громади.

В процесі спільної роботи районної та міської робочих груп проведено обстеження 4 магазини по вул. Булаєнко та Ціолковського (в районі ринкової площі) на відповідність вимогам санітарного законодавства, ведеться робота щодо поновлення реєстрів фізичних осіб, які здійснюють торгівельну діяльність. 

Представниками Держпродсопживслужби проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед власників та продавців магазинів «секонд-хендів» щодо вжиття необхідних заходів  запобігання виникнення та розповсюдження небезпечних захворювань (грибкові враження, педикульоз, туберкульоз, короста, гнійничкові та інш.) у людей, які використовують товари, бувші у використанні.

Інспектор з праці Красилівської міської ради проводив роз’яснювальну роботу щодо обов’язковго декларування праці.

 В обстежуваних магазинах, де є дитячий асортимент товарів,  виявлені факти відсутності медичних книжок у продавців. В окремих магазинах відсутні висновки санітарно-епідеміологічної експертизи та сертифікати дезінфекції товарів. Фізичним особам-підприємцям рекомендовано забезпечити наявність відповідної документації.