До голови райдержадміністрації Ніли Островської звернулись представники релігійних конфесій Римо-католицького храму «Пресвятого Серця Ісуса» та Української Греко-католицької церкви рівноапостольного князя Володимира з пропозицією організувати мобільний пункт з метою гарячого харчування для нужденних.

Так, керівництвом райдержадміністрації було прийнято рішення розпочати роботу мобільного пункту обігріву та видачі гарячого харчування для жителів району, які цього потребують.

17 січня 2017 року Красилівські рятувальники на території Римо-католицького храму «Пресвятого Серця Ісуса», що розташований за адресою: м. Красилів вул. Центральна, 46 розгорнули мобільний пункт обігріву, який буде функціонувати з 12 до 14 години щодня.

Компактний намет, пічка-буржуйка, гарячі обіди, теплий одяг, рятувальники та представники парафії — саме так мобільний пункт обігріву буде  зустрічати усіх бажаючих.

Кожен з відвідувачів намету буде мати змогу один раз на день отримати гарячий обід від Римо-католицького храму, а рятувальники в свою чергу проведуть ще й профілактичні бесіди з метою запобігання виникнення пожеж та загибелі людей у зимовий період.