Сьогодні заступник голови  Красилівської райдержадміністрації Олександр Конусь спільно з завідувачем сектору з питань цивільного захисту райдержадмністрації Олександром Волянським проінспектували стан дотримання вимог карантинних обмежень у ВЕРЕМІЇВСЬКОМУ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ГРОМАДЯН ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ІНВАЛІДІВ.

 Нагадаємо,  що у зв’язку з неблагополучною епідситуацією по COVID-19 відповідно до рішення обласної комісії ТЕБ і НС у Красилівському районі посилено карантинні обмеження. Як з’ясовано перевіряючими, загалом стан дотримання протиепідемічних заходів у закладі є задовільним. Систематично проводяться дезінфікуючі заходи, щоденний температурний скринінг обслуговуючого персоналу, масковий режим.

         Спільно із директором закладу Побережною Світланою було обговорено існуючі нагальні питання та наголошувалось на необхідності активізувати інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань дотримання правил карантину серед обслуговуючого персоналу та акцентовано увагу про небезпеку коронавірусу та про серйозну фінансову відповідальність за випадки порушення карантину.

         В подальшому силами мобільних груп за участю представників контролюючих органів буде системно проводитись об’їзд населених пунктів району із інспектуванням відповідних закладів, установ, підприємств щодо дотримання карантинних заходів.